Dating sider kan være vejen til kærligheden

Dating sider kan være vejen til kærligheden

Der er gennem tiden sket meget, når det handler om, hvordan man finder kærligheden. I dag benytter mange dating sider til at finde kærligheden, men langt tilbage i tiden var kærlighed og ægteskab i højere grad et praktisk anliggende. Hvem man skulle giftes med, var oftest noget, som forældrene var med til at bestemme, og det handlede mere om, at gården og landbruget skulle drives videre, end det handlede om kærlighed og forelskelse. I dag findes der stadig lande rundt omkring i verden, som praktiserer ”tvangsægteskab”, men det er ikke længere noget, som gør sig gældende i Danmark. I dag vælger langt de fleste mennesker i Danmark selv deres partner, og man vælger primært sin partner ud fra følelsesmæssige aspekter som for eksempel forelskelse, kærlighed, begær og fælles værdier for, hvordan livet skal leves. Det er dog med tiden blevet en mere kompleks opgave, at finde sin eneste ene. Hvor man førhen ofte fandt sin partner i lokalsamfundet, for eksempel i skolen, til halbal eller på kroen, er det i dag blevet en større opgave. Som en reaktion på dette er der opstået mange dating sider, som eksempelvis datingpilot. Her går man den digitale vej i jagten på kærligheden.

Dating sider er det nye sted, hvor man mødes

I dagens samfund kan det være svært at lære nye mennesker at kende, og dermed også svært at finde en partner eller kæreste. I Danmark er befolkningen et relativt lukket folkefærd, og vi er meget sky, når det kommer til at snakke med fremmede mennesker. Det hænder for eksempel sjældent, at nye venskaber eller relationer begynder på biblioteket, ved busstoppestedet, i parken og så videre. Når vi lærer nye mennesker at kende, så er det oftest via skole, studie, arbejde eller fælles venner eller bekendte. Men hvis der ikke lige er nogle potentielle partnere i blandt disse, så kan det være vanskeligt at gennemskue, hvor i den virkelige verden, man skal lede. Hvis man for eksempel arbejder i en branche, hvor der er et stort flertal af det ene køn frem for det andet køn, så er det svært at finde kærligheden på arbejdspladsen (med mindre man er homoseksuel selvfølgelig). Det kunne være, hvis man arbejder som pædagog eller som sygeplejerske. Disse brancher har klart flest kvinder. Eller hvis man arbejder inden for landbruget, hvor der klart er et flertal af det mandelige køn. I sådanne tilfælde kan dating sider være løsningen.

Dating sider frem for byture

Dating sider kan ligeledes være løsningen på en anden udfordring. Det er nemlig også meget almindeligt, at folk møder hinanden i forbindelse med fester og byture. Dette er efterhånden blevet en af de mest normale måder, hvorpå man, især unge, finder kærligheden. Denne tendens kan dog være problematisk, hvis man ikke er den store festabe, og sjældent eller aldrig går til fester og / eller i byen. Dette kan både skyldes ens personlighed, prioriteter og værdier i livet, men de kan også være et spørgsmål om alder. Mange mennesker, som har nået en alder, hvor man kan sige, at de er mere ”voksne” end de er ”unge” vælger at søge kærligheden gennem dating sider frem for gennem fester og byture. Dette kan for eksempel være, hvis man i en alder af 40 plus bliver skilt fra sin ægtefælle. På dette tidspunkt er man måske et sted i sit liv, hvor man ikke lige har lyst til at tilbringe sin weekend i byen. Det kan også være, at man har fået børn, hvormed en bytur slet ikke er praktisk muligt. I sådan et tilfælde er dating sider en mere realistisk vej til at genfinde kærligheden, og der findes mange eksempler på par, der efter at have gennemgået en skilsmisse, finder hinanden via dating sider.

admin

Related Posts

Opnå endnu mere frihed med de nye mobilholdere

Opnå endnu mere frihed med de nye mobilholdere

Det er kun fantasien der sætter grænser

Det er kun fantasien der sætter grænser

Hvilket citat skal man gøre brug af?

Hvilket citat skal man gøre brug af?

Tasker, tasker og atter tasker; hvilken en skal man dog vælge?

Tasker, tasker og atter tasker; hvilken en skal man dog vælge?