Opnå endnu mere frihed med de nye mobilholdere

Opnå endnu mere frihed med de nye mobilholdere

Der er efterhånden lavet utrolig meget forskelligt smartphone tilbehør som for eksempel covers, trådløse ladere, panserglas, powerbanks og diverse mobilholdere. Sidstnævnte er et af de nyeste skud på stammen af smartphone grej. De er nemlig rigtig smarte, når man skal have sin mobil med et sted, men ikke har mulighed for at holde den selv. De er blevet den ultimative måde at bevare ens frihed på, mens man stadig er i nærheden af sin mobil, samt bruger den. Holderen har mange smarte funktioner, som vil blive uddybet.

Forskellige slags mobilholdere

Termen ”mobilholder” er meget bred og dækker over mange slags til forskellige aktiviteter. De findes blandt andet som løbearmbånd, cykelholdere og som forskellige mobilholdere til bil. Dem til bilen vil blive uddybet i næste afsnit.

Løbeholdere er især smarte til dem, som ønsker at tracke deres løb og dem, som ønsker at lytte til musik, imens de motionerer. Ved at eje et løbearmbånd skal de nemlig ikke tænkte på at holde deres mobil, men bare koncentrere sig om at løbe.

Cykelholdere har i bund og grund samme funktioner som løbeholderen. Forskellen er bare, at cykelholderen ikke sidder på en selv, som løbearmbåndet gør. Den kan nemlig sættes fast på cykelstyret, så cyklisten har fuldt overblik over vejen, samt mobilens skærm. Det er en god måde at måle ens udvikling fra tur til tur i blandt andet tid og distance. Men her kan kombinationen af holder og smartphone også bruges til at finde vej. Da man som sagt har fuldt overblik over både skærm og vej, kan man bruge den som GPS. Der er nemlig mange, som cykler til destinationer i stedet for at køre eller tage offentlig transport – og nu er det altså muligt nemt at kunne finde vej til nye destinationer. Her ses et udbud af nogle af de nævnte mobilholdere.

Fordele ved en mobilholder til bil

Der er mange fordele ved at eje en mobilholder, der kan sidde i bilen. En af de største fordele er, at det giver mulighed for, at ens telefon kan fungere som en GPS. På den måde er der nu ingen grund til at gå ud og bruge penge på en GPS, der alligevel skal opdateres – nu kan man med lethed bare åbne maps, sætte telefonen i holderen og køre. Denne mulighed er også mere sikker for fol sammenlignet med hvis de skulle lægge ens mobil på sædet ved siden af og derfor konstant skulle kigge væk fra vejen for at holde øje med den.

Holderne kan sættes mange forskellige steder i bilen. Den kan blandet andet sidde i ruden med en sugekop, så den er præcis i øjenhøjde. Den kan også blive sat i luftgitteret, så den er lidt længere nede end forruden – der er der nogle, der foretrækker, da de føler, de bliver mindre distraheret af mobiltelefonen på den måde. Man kan for eksempel også få en smart mobilholder til bilen, der også kan fungere som trådløs oplader. Denne type kan også sættes i luftgitteret.

Men alt i alt er det vigtigt, at den sidder placeret et sted, hvor man lige kan skimte skærmen, mens man kigger ud af forruden og altså ikke skal flytte sit blik fra vejen. På den måde får man både sikkerheden og friheden på samme tid.

 

Efterhånden som flere og flere køber mobilholdere, vil der sandsynligvis også blive udviklet flere slags. Hvem hvad det næste vi ser er? Måske vi ser en, som måler puls samtidig. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at udviklingen af dem kun vil fortsætte.

admin

Related Posts

Det er kun fantasien der sætter grænser

Det er kun fantasien der sætter grænser

Hvilket citat skal man gøre brug af?

Hvilket citat skal man gøre brug af?

Tasker, tasker og atter tasker; hvilken en skal man dog vælge?

Tasker, tasker og atter tasker; hvilken en skal man dog vælge?

Få lækkert tøj til voksne kvinder fra Signature!

Få lækkert tøj til voksne kvinder fra Signature!