THC olie bruges af mange som medicin

THC olie bruges af mange som medicin

Der er flere og flere især kronisk syge, som begynder at få øjnene op for at bruge THC olie som en medicin mod deres sygdom. THC er ikke lovligt i Danmark, da det er det euforiserende middel der findes i cannabis, og derfor skal de syge ud på det sorte marked og købe dette middel ulovligt. Til trods for at det er ulovligt, er der som sagt flere og flere syge der forklarer at THC olie bruges som medicin mod deres sygdom. Der er ikke påvist noget om, at THC kan kurere sygdomme eller endda stoppe dem, men virkningen af stoffet er meget effektivt til at dæmpe smerter, og det er godt til dem der går rundt med kroniske smerter.

 

Der er mange syge der forklarer, at andet smertestillende ikke virker ordentligt på dem, ved eksempelvis morfin bliver de for påvirkede af svimmelhed og kvalme, men kan stadig tydeligt mærke smerterne. THC har for mange evnen til at kunne bedøve lige præcis nok til at man har fået en dæmper på smerterne, men uden at være påvirket af stoffet.

 

THC er ulovligt i Danmark

Det er ikke lovligt at ryge hash i Danmark, fordi den er registreret som et af de euforiserende stoffer der findes. Når man ryger hash, og bliver skæv på dette, er det faktisk det stof der hedder THC som man bliver påvirket af. Lige meget om man indtager THC som en olie, eller når man ryger hash, så er det stadig et euforiserende middel, og derfor er det ulovligt. Hvis man gerne vil prøve THC mod sin sygdom, er man nødsaget til at gå ud på det ulovlige marked, og købe det denne vej igennem. Det er ikke alle der mener at det er lige behageligt at skulle ud og købe ulovlige stoffer, og derfor holder de sig selvfølgelig fra det. Men man kan få så ondt, at det ikke er til at holde ud, og dette kan drive mange til at gøre noget ulovligt, hvis bare det kan stoppe smerterne.

 

Det er ubehageligt at være kronisk syg, og have kroniske smerter, og bare vide at det skal man leve med, hvis man ved at THC hjælper mod dette. Hvis man har prøvet det, og mener at det virker, så er det svært at lade hver med at tage det, også selvom det er ulovligt.

 

Brugen af cannabis THC som medicin er i stor diskussion

Der er kommet meget mere fokus på dette område i løbet af de seneste par år. Der er flere og flere politikere som er begyndt at åbne op for at lovligøre cannabis til medicinsk brug. Det er et svært emne, og der er mange forskellige holdninger til det. Det er dog sikkert, at der er nogle syge som er rigtig godt hjulpet, hvis de får lov til at bruge cannabis som medicin i stedet for andre bedøvende midler. Der er flere og flere der stemmer for brugen af cannabis som medicin til dem der kan have gavn af dette.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken