fallback-image

Team op med andre og find coworking sted

Hvis man har en idé, som man muligvis kan tjene penge på vil de fleste iværksættere sige, at man lige så godt kan prøve det af. For man har meget lidt at miste med mindre man investerer rigtig mange penge i det. Hvis blot man tror på sin ide kan man lige så godt finde ud af om det rent faktisk er noget, som man kan føre ud i livet. Begynder man at føre sin drøm og ide ud i livet får man dog brug for at snakke med andre mennesker. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af coworking, som er en god måde at møde mennesker på. Der findes utallige steder, hvor man kan blive en del af et coworking miljø og de fleste steder vil man møde andre, som er interesserede i det man laver og med som man kan sparre med.

Coworking inkluderer mennesker og meget andet

Går man i gang med at finde det helt rigtige coworking sted så vil man lægge mærke til, at det altid inkluderer adgang til nogle lokaler. Disse lokaler kan være meget forskellige og have forskellige features, som du kan benytte dig af. Udover det vil du også altid lægge mærke til, at du får adgang til nogle andre ting. Generelt er det vigtigste altid de mennesker, der er det pågældende sted. Det vil sige, at finder du et coworking sted, hvor du får en masse forskellige ting inkluderet skal du ikke med det samme lade dig forblænde. I stedet bør du gå meget mere op i at finde ud af hvor mange mennesker, der generelt besøger dette sted.

Noget du kan gøre er for eksempel at besøge det sted, hvor du overvejer at blive en del af et coworking netværk. For på den måde kan du meget nemmere se personerne an. Det er nemlig dem, som i sidste ende kan blive mest værdifulde for dig. Det er klart, at det også er en god ting at få andre ting inkluderet, men uanset hvad vil det altid være de mennesker der er et sted, som er vigtigst.

Tag gæst med til coworking

Mange gange bliver folk inspireret til at blive en del af et coworking netværk når først de har en ven, veninde eller bekendt, som er blevet en del af sådan et sted. Måske spørger de nysgerrigt ind til hvad stedet har at tilbyde. I stedet for at give dem en lang, og måske kedelig forklaring kan man lige så godt invitere dem med så de med deres egne øjne kan se hvad et coworking sted er for noget.

 

Er man for eksempel en del af matchoffice kan man tage en af sine venner med og vise stedet frem. Her kan man i dybden forklare hvad et coworking sted indebærer og man kan introducere de øvrige freelancere frem til sin ven. Det kan være, at vedkommende med det samme falder i snak med nogen, som vedkommende har noget til fælles. Ofte starter de gode samarbejdsaftaler på den måde.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken