fallback-image

Så fik jeg aftalt noget med en tømrer

Hej alle. Jeg har det for vildt for tiden, for jeg har sparet en masse penge op i de seneste par år, og nu er jeg begyndt at bruge dem. De skal dog ikke bruges på pjat, hvorfor jeg har valgt, at jeg vil smide penge efter at få en tømrer fra Nyborg til at komme og varetage nogle opgaver omkring vores hus, som trænger til en kærlig hånd, hvis jeg virkelig skal være ærlig. Det har i lang tid stået uberørt hen, og det er det altså falmet lidt af, og det er jeg ikke så glad for, hvorfor jeg har valgt, at det er det, som min opsparing skal gå til.

Jeg har fået et rigtig godt tilbud, og jeg ser det som en investering, at smide penge i huset, så jeg er glad og tilfreds med min beslutning, selvom der alligevel skal lægges en del penge. Men dem får jeg jo tilbage, når huset skal sælges, så jeg ser det som en slags opsparing, og det er jo virkelig, virkelig fedt, hvis jeg selv skal sige det.

 

images

 

Tror jeg vil spise noget sundt og lækkert til aften, for jeg har spist lidt for meget fastfood her på det sidste, og det er jeg altså ikke så tilfreds med, så det er jo ikke så godt, at det er på den måde, at det hele foregår. Det kan jeg godt sige jer. Derfor vil jeg hanke lidt op i mig selv, for det er helt klart et punkt, hvor der er plads til forbedringer.

admin

Related Posts

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere