Om min kone og hendes trang til bekæmpelse af skadedyr

Om min kone og hendes trang til bekæmpelse af skadedyr kan der desværre siges alt for meget. HUN er for meget. Ethvert skadedyr er et for meget ifølge min elskede. Og derfor har jeg hele det våde og kolde forår på mine knæ ude i haven med at sprøjte som en gal. Druknede planterne ikke i vand, druknede de i skadedyr – eller det, jeg brugte mod samme.

Men da skadedyrene flyttede indenfor, fulgte jeg ikke med. Istedet kontaktede jeg rette vedkommende og fik professionel hjælp med bekæmpelse af skadedyr. Men konen er der ingen der kan hjælpe mig med, så ikke flere ord om hende.

Et par velvalgte ord om bekæmpelse af skadedyr

Istedet for at ulejlige de gode folk herinde med min kones seneste meritter, vil jeg istedet fortælle lidt om, hvorfor vi bekæmper slangen i paradis. For sandheden er, at skadedyr har været en del af vores liv siden Adam og Eva og at nogen skadedyr har en næsten fundamental effekt på, hvordan vores liv kan udvikle sig.

Det underlige er, at der aldrig har været mere fokus på bekæmpelse af – og forebygning mod – skadedyr, end vi har netop nu. Typen af skadedyr ændrer sig og det samme gør de problemer, vi har med dem. Derfor vil der mere end nogensinde være behov for bekæmpelse af skadedyr og de firmaer, der kan udføre dette.

Bekæmpelse af skadedyr
Bekæmpelse af skadedyr – det er vist lige mig?

Vi lader billedet stå et øjeblik for det siger meget om mit liv lige nu! Jeg vender tilbage i morgen, tror jeg. Nu står den ikke på bekæmpelse af skadedyr, men på søvn – masser af søvn!

Zeke Urlaubsfather

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken