fallback-image

Øget sikkerhed og besparelser med privatalarm

Opsætningen af privatalarmer har taget fart de senere år, ikke mindst med forsikringsselskabernes incitament i form af lavere præmier. Alene i Københavns-området vurderes det, at 15-20.000 nye privatalarmer vil blive opsat i år.

Det handler dog ikke kun om lavere forsikringspræmier, men først og fremmest om øget sikkerhed og ikke mindst – forebyggelse af indbrud. Det er statistisk dokumenteret, at en installeret privatalarm og tilhørende skiltning reducerer indbrudsrisikoen drastisk.

Privatalarm styrer alt for familie i Rødovre

Familien Jensen i Rødovre fik i fjord opsat en Verisure-alarmpakke, og det har de ikke fortrudt. ”Det er svært at sige, om investeringen har forhindret nogen indbrud, men status er i hvert fald, at vi ikke har haft ubudne gæster, som det ellers har været tilfældet hos flere andre i nabolaget, fortæller Bjarne Jensen, som (næsten) selv har installeret udstyret. ”Vi fik lidt hjælp og rådgivning fra den lokale låsesmed, men de fleste arbejdstimer med ledningstræk og opsætning af sensorer kunne vi selv klare”. Det aktuelle anlæg har kostet omkring 6000 kr. inklusive installation, og det mener familien er givet godt ud.

Til den pris har familien ikke kun fået en alarm, men derudover en masse features, som kan styres direkte via mobilen. Det er f.eks. muligt at lukke naboen for at vande blomster, selv om familien er på ferie i udlandet. Ud over den almindelige overvågning, er der også muligheder for at styre elinstallationerne, hvilket bl.a. har givet mulighed for at tænde og slukke lidt for lyset, så huset ser beboeligt ud.

admin

Related Posts

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere