Nybegynder eller ej – en del at lære

Nybegynder eller ej – en del at lære

At redigere kan være svært – hvad end man lige er startet eller har gjort det i lang tid. Men at finde et godt Adobe kursus kan næsten være endnu sværere. Man skal helst sørge for at finde et ordenligt et, som går i dybden med det, så man senere hen vil kunne tage gavn af kurset.

 

Så er det godt at der hos 4d, er gode muligheder for en masse gode kurser – som alle sammen vedrører Adobe. Her er der også et Photoshop kursus, som ligesom de andre, har en hel del at byde på. Man vil med dette kursus blive meget klogere på Photoshop, uanset om man er begynder eller ej. For der findes nemlig også grundlæggende og udvidet kurser, både ved Photoshop kurset, men også ved de andre.

 

Så uanset om man er nybegynder til Adobe eller ej, vil man altså kunne få meget ud af kurset hos 4d. Man vil kunne læse meget mere på: https://www.4d.dk/kurser/adobe/photoshop

 

Hvor ligger det?

 

Det med at finde det perfekte Adobe kursus kan være en svær ting. Især hvis det er at man skal finde et kursus som går i dybden med det, så man kan forstå det rigtigt og lærer noget man kan bruge senere hen.

 

Derfor er det dog godt at 4d findes – det perfekte sted at tage sig sit Adobe kursus. Stedet ligger på Strøget i København, så det vil altså sige i selve centrum. Selve stedet har funktionelle lokaler. Udover det, så er der også moderne AV-udstyr i dem, så det er moderne og nyt. Det er dog ikke det hele, for i de 4 loungeområder, kan man holde sine pauser, hvor man kan nyde lækre forfriskninger og snacks.

 

Derudover er der også 3 store terrasser, hvor man kan få frisk luft i pauserne. Det er ekstra godt, da det måske godt kan blive tungt.

 

Men der er mange forskellige Adobe kurser, som det er at man kan vælge imellem.

 

Photoshop kursus og de mange andre

 

Som sagt, så er der mange forskellige former for Adobe kurser som man kan tage sig, når det er at det er inde for 4d.

 

Her er der Acrobat, Illustrator, InDesign, Photoshop og Premiere Pro. De er alle sammen emner inde for Adobe, men tilbyder hver især noget særligt. Her kan det også være svært at vælge hvilket et man skal tage, hvis man altså ikke allerede ved det i forvejen. Det man så kan gøre her, er meget simpelt, for det er sådan set bare at læse om de forskellige kurser og se hvad de hver har at tilbyde. Den som så lyder som noget mest for en, er selvfølgelig det kursus man skal tage.

 

Illustrator og Photoshop har dog noget tilfælles. De har nemlig begge to grundlæggende, udvidet og Basic (conducted in English) kurser. Det er selvfølgelig ikke det samme man lære – eftersom den ene er Illustrator og den anden Photoshop, men det er bygget op på den samme måde.

 

Hvis man har brug for at lære at photoshoppe, vil kurset her dog være helt perfekt for en. Ved man ikke ved særligt meget om det, vil det være smart at starte ud med det grundlæggende kursus. Med det grundlæggende Photoshop kursus vil man blandet andet lære at beskære og retouchere, arbejde med lag og fritlæggelse, indsætte filtre og effekter. Det er dog ikke det hele, der er meget mere endnu.

Så er der også det udvidet Photoshop kursus. Her vil man kunne lære ting som at arbejde med justeringslag og masker, udarbejde GIF-animationer, retouchere og manipulere billeder i perspektiv – det var bare en lille del af, hvad det er at kurset kan tilbyde en.

admin

Related Posts

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere