Núnoo tasker

Núnoo tasker

Danske Nunoo har siden 2005 produceret de lækreste og mest eksklusive tasker i læder. De er kendt for deres lækre design og anvendelighed og smarte detaljer. Taskerne behøver du næsten ikke have mellem hænderne, for at fornemme den lækre, bløde ruskind, de er fremstillet af.

Med en ruskindstaske fra Nunoo gør du en investering for livet, for det er en taske, der bare bliver smukkere og smukkere ved brug. Det er et produkt, der virkelig bare er kvalitet fra ende til anden, fra de skønne lynlåse til de gennemførte detaljer på remme og for.

 

Din vigtigste accessory

En taske må gerne være praktisk, men den er gennem de sidste årtier gået fra at være en nødvendighed til at være en højt elsket accessory, når det kommer til at understrege stil og udtryk.

De fleste af os har en taske med, når vi forlader huset, for der efterhånden en del ting vi ikke forlader hjemmet uden. Mobil, nøgler, pung og lidt nødvendigheder til at friske looket op i løbet af dagen, findes i de fleste tasker hos både kvinder og mænd i dag. Derfor er det rart, når tasken er praktisk, rummelig men først og fremmest lækker!

 

Har man fået fingene i en rigtig lækker taske i blødt ruskind, som modellerne fra Nunoo, kan tasken i nogen tilfælde gå fra at være en accessory til noget vi bygger et helt look op omkring. For en taske i den kvalitet er en investering, der gerne skal kunne bruges længe og passe til det meste. Din garderobe ændrer og udvikler sig med garanti fra år til år, men en klassisk, lækker taske i høj kvalitet kan bruges, selv om tøjet den bruges med ændrer sig. De lækre Nunoo ruskind stasker er en klassiker.

 

Kvalitet, der er til at tage og føle på

Når først du står med en af de smukke og smørbløde tasker i ruskind mellem hænderne, er der slet ikke tvivl om kvaliteten. Men selv, hvis du skal vælge en på nettet, er det lige før du kan føle kvaliteten gennem skærmen. Der er virkelig kælet for detaljerne og lagt stort arbejde i de små, lækre finishes, der giver taskerne det eksklusive udseende, der gør taskerne til det, de er i dag.

 

Nunoo taskerne findes til enhver lejlighed, så du kan med sikkerhed finde en favorit blandt de skønne modeller på nettet. Fælles for taskerne er, at de klæder alle looks og er med til at give selv de mest feminine og lette kjoler en rå kant, der virkelig fremhæver kontrasten mellem de to og gør begge endnu mere lækre.

Det samme gælder, hvis du vælger et mere klassisk og strømlignet look med blazer, skjorte og bukser, her kan tasken igen bryde et ellers meget rent look og give det en klædelig kant.

 

Pas godt på din Núnoo

Hvis du gerne vil passe godt på din taske og sørge for, at den holder sig pæn og ren i mange år, kan du med stor fordel behandle den med en imprægnering til ruskind. Det gør, at den ikke tager skade af vand og fedt, men stadig får den rette patina med tiden.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken