Husk altid smykkeregl nr.1

Husk altid smykkeregl nr.1

Altid har både mænd og kvinder benyttet sig af smykker til at gøre sig til med. Dette indebærer alle slags smykker, hvor især øreringe og fingerringe altid har været populære. Med smykker kan man give det lille touch til et outfit, som får en til at skille sig ud eller måske gøre outfittet en anelse finere. Nogle elsker smykker mere end andre og nogle kan gå med utroligt mange smykker, hvor andre begrænser det til et mindre udvalg. Dog er der altid en regel, man kan holde sig til, som kommer fra selveste Coco Chanel. Hendes berømte regel lyder, at inden man går ud af døren så tag altid en accessory fra igen. Så vil det være tilpas. Altså er pointen ikke at overgøre det og finde en balance. Følger man denne regel, kan man altså være på den sikre side.

 

Har du tænkt over dette, når du vælger smykker?

Alle har hver sin smag, når det kommer til smykker, som vil medførere at man vælger forskellige typer og modeller. Dog er der en generel ting, som er gennemgående og en god ide for alle at tænke over, materialet. Mange kan opdage efter de har købt et smykke at de er allergiske over for metallet eller at det medfører ubehagelige allergiske reaktioner. Det er især i forbindelse med øreringe at folk opdager dette, hvilket kan ende i irriterende betændelser, som man gerne havde været foruden. Derfor er der en god ide enten at tjekke for denne slags allergier eller allergiske reaktioner inden eller at gå med de mere sikre metaller såsom guld og sølv.

 

Leder du efter flotte smykker til gave?

Smykker findes i utallige former og designs. Derfor kan det virke som en jungle, hvis man har sat sig for at finde nogle flotte øreringe til en gave. Første skridt er selvfølgelig at vide hvad personen, man giver gaven til, godt kan lide af smykker og hvilke typer øreringe personen går med. En god ide kunne være at søge inspiration på nettet, da man her får det største udvalg på kortest tid. En anden mulighed er at gå til en lokal smykkeforretning, hvor man vil kunne få guidet hjælp til at vælge det helt rigtige. Vil man gerne kigge lidt på nettet først, så klik her og find inspiration til alle slags smykker og øreringe.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken