fallback-image

Horsens-direktør anbefaler erhvervs leasing

Direktør Børge Klit, der til daglig ejer og driver Børges Byg, skriver i dag meget positivt om erhvervs leasing i Horsens Folkeblad. I Indlægget lægger han åbent virksomhedens budgetter omkring bilparken frem, og understreger desuden, at han ikke hverken personligt eller erhvervsmæssigt har ”aktier” i at fremme erhvervs leasing. Hans ærinde er først og fremmest at styrke erhvervslivet i Horsens, ikke mindst i sin egenskab af såkaldt ”Business Angel”.

Erhvervs leasing giver bedre likviditet

Et af de væsentligste argumenter for at benytte erhvervs leasing, er iflg. Børge Klit først og fremmest muligheden for at få en bedre likviditet i virksomheden. I artiklen tordner han bl.a. mod flere af de lokale banker, som pga. deres ”overdrevne forsigtighed” har været mere eller mindre direkte årsdag til, at flere små og mellemstore lokale virksomheder har måttet lukke. ”Bankerne tænker utrolig kortsigtet i øjeblikket, og er med til at bremse den udvikling, som ellers er godt på vej her i Horsens”, mener han endvidere.

Flere banker tilbyder erhvervs leasing, men iflg. Børge Klit er tendensen her den samme som for kassekreditterne. Kun velpolstrede virksomheder får lov at lease gennem bankerne, og derfor er det ikke et reelt alternativ, hvis det netop er likviditeten, der er problemet. Direktøren anbefaler derfor, at leasing-kontrakterne i stedet indgås direkte med leverandøren, hvad enten der er tale om maskiner eller biler. ”Det er ofte en billigere løsning end bankerne selv vil tilbyde, og samtidig sender det også et signal til bankerne om, at vi selv finder alternative veje, hvis de ikke vil spille med”, slutter han.

admin

Related Posts

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere

Med en Huawei reparation kan din telefon leve længere