Glidecreme kan give mere nydelse

Glidecreme kan give mere nydelse

For det meste nyder man sex mest hvis væskerne kommer helt af sig selv og hvis man med det samme bliver meget våd. Det at blive våd er en naturlig reaktion på, at der sker noget, som er rart. Dog kan det også sagtens være, at man har lidt svært ved at blive våd af forskellige årsager. Det er en helt ærlig sag og det er noget, som kan gøre, at det faktisk kan gøre lidt mere ondt at have sex. Da sex er en dejlig ting, som skal nydes bør man gøre noget ved det. For her kan man blot sørge for at købe noget glidecreme, som man kan smøre sig med. Ved at smøre sig med glidecreme kan man være sikker på, at det hele bliver lidt nemmere. For så kan man meget hurtigt lade det hele glide lidt nemmere. En god og vandfast glidecreme er det bedste du kan finde.

Vælg den rigtige glidecreme

Der er dog nogle ting man skal være opmærksom på når det kommer til glidecreme. De er nemlig meget ofte lavet af forskellige ting. Der er de former for glidecreme der er vandbaseret. Det betyder, at de primært er lavet på vand. Det er en form for glidecreme, som de fleste kan tåle og de færreste har allergier for den. Der er dog også en anden type af glidecreme, som man i højere grad kan være allergisk over for. Det er den oliebaserede, som nogle ikke kan tåle.

Man skal også være opmærksom på, at det kun er en af dem man skal bruge med kondom. For en af disse to former for glidecreme kan faktisk være med til at gøre, at kondomet går i stykker undervejs i akten.

Find glidecreme med smag

Du kan også sagtens finde en glidecreme med en dejlig smag. Det kan være skønt at finde en glidecreme med en sjov smag. For eksempel er der meget creme der smager af jordbær eller lignende. Det kan være med til at gøre, at man faktisk kan nyde sin glidecreme rigtig meget. Man kan også få glidecreme med andre smage så som blåbær eller en anden form for bær. Der findes også glidecreme, som har en helt særlig farve, hvilket kan være sjovt når man er i gang med sex og hygger sig med det. Brug derfor noget tid på at være sikker på, at du køber den rigtige glidecreme, så du bliver mest muligt tilfreds.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken