Fordelene ved at gå til mandeterapeut

Fordelene ved at gå til mandeterapeut

Vi kan alle sammen få brug får at gå til terapi af og til og får snakket om tingenen – og det gælder også terapi for mænd.

Mange mænd har det lidt svært ved at skulle gå til terapi, men det kan faktisk være rigtig godt for dem. Læs mere her om hvorfor du skal overveje at gå til madeterapeut.

Snak om tingene

Nogle gange har man bare brug for at få snakket tingene lidt igennem og det kan man netop med mandeterapi. Hvis du går og tumler med nogle lidt store følelser og har brug for noget at få vendt dem med, så kan terapi for mænd være løsningen for dig.

Og så behøver det ikke engang at være sårligt dyrt! Mange mennesker ender med at komme til at betale alt for meget for mandeterapi. Se mere på http://www.bevidsthed.org/ydelser/mandeterapeut for et godt tilbud.

Hvis du føler at du har brug for at få snakket tingene lidt igennem med en professionel der kan give dig nogle gode råd, så bør du kraftigt overveje at tage til terapi for mænd.

Skal terapien specifikt være til mænd?

Hvis du generelt har brug for terapi, så kan du jo såmænd godt gå til en hvilken som helst form for terapeut. Men det kan nu alligevel være meget rart nogle gange at gå specifikt til madeterapi.

Hvorfor? Fordi der nogle gange er nogle ting man gerne vil have snakket om, så retter sig hovedsageligt eller udelukkende til mænd.

Mænd og kvinder har ikke alle de samme oplevelser når de går igennem livet, så det er rart at kunne gå til terapi for mænd, hvor man kan snakke om noget der specifikt retter sig mod mænd.

Gå til coaching for mænd

Hvis du ikke rigtig føler at du specifikt har brug for madeterapi, så kan du også vælge at gå til mandecoaching i stedet for.

Coaching til mænd er anderledes end terapi for mænd fordi det er en anden form for hjælp man får der. Til terapi snakker man ofte om fortiden og hvordan den påvirker en i dag. Man kan på den måde snakke rigtig mange gode ting igennem og får mulighed for at udtrykke sine følelser.

Med coaching til mænd derimod retter man fokus meget mere mod fremtiden og man har fokus hvilke teknikker og andre ting man gerne vil have indført i sit liv, så man kan komme derhen i livet hvor man gerne vil hen.

 

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken