fallback-image

Den rullende låsesmed gæster Aarhus

Næste weekend får Aarhus besøg af ”Den rullende låsesmed”, som ejes og drives Bent Jørgensen, som har en helt almindelig låsesmedsforretning i Aalborg. ”Ideen til låsebussen opstod, fordi vi får en hel del henvendelser fra udenbys kunder, som har fået os anbefalet fra venner og bekendte”, fortæller Bent Jørgensen, som i lang tid ærgrede sig over, at det var praktisk umuligt at servicere de kunder, der boede længst væk. Låsesmeden fik derfor ideen til bussen, som dog koster ham en weekend i ny og næ.

Aarhus har ikke ret mange låsesmede

Iflg. Bent Jørgensen, er antallet af låsesmede i Aarhus ikke overvældende stort i forhold til det store antal indbyggere, og det har han flere gange undret sig over. Låsebussen skal derfor også ses som en art ”føler”, som måske med tiden kan udvikle sig til en ny afdeling. Bussen har i princippet flere destinationer, men turen går først og fremmest til Aarhus de fleste weekender, hvor han selv holder lukket i butikken i Aalborg.

Det er først og fremmest alarmsystemer, videoovervågning og de lidt mere avancerede låse og låsesystemer der demonstreres i bussen. Bent Jørgensen ville gerne kunne servicere alle de potentielle Aarhus-kunder, men almindelige småopgaver må han takke nej til – køretiden gør dem simpelthen for dyre. Er der derimod tale om lidt større opgaver, kan det sagtens svare sig at byde ind, og ofte kan den driftige låsesmed giver en bedre pris end de lokale, selv når omkostningerne til kørslen er indregnet.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken