Passion for brugskunst

Passion for brugskunst

Lad skønheden komme ind i dit liv

 

Personligt har jeg altid elsket skønheden. Det smukke, det dejlige, det lette og det lyse. Jeg sanser mig gennem livet og mærker stemninger, som andre helt overser.

Derfor er smuk og personlig indretning, noget jeg lægger mærke til. For nylig fandt jeg et sted for brugskunst, som jeg i grunden godt vil dele med jer andre her på siden, for det er tydeligt, at der er tænkt over, hvilke varer man kan få her, og hvilke man må kigge langt efter. Stedet er Crocca.dk.

Lad æstetikken råde

 

Men lad mig begynde ved begyndelsen. Min mand og jeg havde købt drømmeboligen, der er en større patriciervilla helt i hvid. Villaen ligger i Haderslev helt ud til dammen, og den er et fund. Villaen var naturligvis tømt for indhold og bar præg af, at den havde stået tom i nogle år. Men vi kunne begge se mulighederne i den store bolig.

Jeg er den af os, der står for indretning og brugskunst i vores hjem, og jeg havde allerede kigget lidt rundt på Crocca, inden vi flyttede fra Kolding til Haderslev.

Og på Crocca har de et stort sortiment i brugskunst, unika keramik og blomsterdekorationer. Derfor var det lettere at finde noget, der passede sammen.

Brugskunst fra anerkendte brands

Brugskunst

De forskellige produkter, der markedsføres, er fra kendte og anerkendte brands. Der er dog også nogle nye, og derfor ukendte brands, med særlig appeal, og som formentlig bliver kendte.

Derfor er man i gode hænder, når man skal vælge det helt rigtige til sin bolig, uanset om det drejer sig om potteskjulere eller zinkbakker.

Brugskunst til hele boligen

 

Hvad er egentlig brugskunst? Man kan jo tolke det begreb ret vidt, men i min forståelse, er der tale om stort set alt, hvad der indgår i boligindretningen, og som præger og sætter sit præg på hjemmet.

Brugskunst er heller ikke en ny opfindelse, for man har til alle tider interesseret sig for at skabe en særlig stemning et særligt aftryk overfor dem der bor i huset, men i særdeleshed også i forhold til dem, der kommer som gæster i ens hus.

Kunstnere har været den hjælp, man kunne bruge til at sætte sit helt eget præg på boligen.

Men brugskunst handler ikke alene om, hvad vi har inde i huset. Brugskunst går helt ud i haven – også selvom det ikke er en parklignende have, som vi har fået i forbindelse med købet af vores patriciervilla.

Kunst og tema

 

Man kan med brugskunst vælge sit helt eget tema – for eksempel har vi selv valgt ”fransk landstil”, for det giver noget helt unikt til den store bolig.

Indenfor har vi også særlige rum, som jeg vil karakterisere som romantiske.

Kort sagt brugen af brugskunst sætte ingen grænse for den stil, man vil signalere, og alle muligheder for kunstnerisk udfoldelse ligger klar til at blive afprøvet. Glæd dig over skønheden.

admin

Related Posts

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Sådan trimmer og passer du dine køkkenplanter

Gør parkering let med parkeringsskilte

Gør parkering let med parkeringsskilte

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Bliv glad for dit spejlbillede igen med en smule botox

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken

Tre ting du skal investere i til dit nye køkken